Borilli Däck Enduro

Borilli är inte direkt nya på marknaden men det är inte alla som hört talas om de. De är högkvalitativa prestandadäck som tillverkas i en toppmodern fabrik i Brasilien.

Häng med oss så djupdyker vi in i vilket Borilli däck som passar för just din körning!


Borilli 7 Days Enduro Soft 18" Bakdäck
Ett högpresterande bakdäck för följande terränger:
•    Intermediärt/mjukt underlag (löst, hal och sandig terräng).
•    Mjukt underlag (slick, sandig och lerig terräng).
Borilli 7 Days Enduro Soft 18" utmärker sig med fantastiskt grepp och stabilitet. Dess stabila stomme gör det möjligt att hantera varierande terräng, från lösa sandiga sträckor till leriga områden, vilket ger föraren överlägsen kontroll och prestanda.

Borilli 7 Days Extreme SS
Ett mjukt däck med enastående grepp och bibehållen stabilitet. Prisvärt med en kostnad på 1295 kr. Borilli 7 Days Extreme SS är idealiskt för förare som söker ett däck som kan tackla extrema förhållanden med lätthet. Den mjuka sammansättningen ger överlägsen kontakt med underlaget samtidigt som den stabila stommen ger tillförlitlig kontroll.

Borilli B007 Infinity EXC
Ett grymt medium/hårt däck som har blivit en favorit på både crossbanan och i crosscountry-körning. Storleken 120/100-18" gör det till ett mångsidigt val. Borilli B007 Infinity EXC erbjuder enastående prestanda på varierande underlag och ger föraren självförtroendet att tackla utmanande banor med precision och stabilitet.
Finns även i Borilli B007 Infinity EXC Soft, Högpresterande bakdäck medel/mjukt underlag (lös, hal och sandig terräng).

Dimensioner 

110/100-18"

120/100-18"


Borilli 7 Days Enduro Medium/Hard 18"
Ett F.I.M-däck i medium/hårt utförande som presterar utmärkt på många olika underlag. Storleken 140/80-18" gör det till ett pålitligt val för offroad-entusiaster. Borilli 7 Days Enduro Medium/Hard 18" kombinerar hållbarhet med överlägsen prestanda och är perfekt för körning på varierande terränger, inklusive steniga och hårdare partier.

Borilli 7 Days Enduro Front 90/100 21" Framdäck
Ett fantastiskt Enduro F.I.M-däck designat för de flesta underlag. Storleken 90/100-21" ger föraren optimal balans och kontroll. Borilli 7 Days Enduro Front 90/100 21" är konstruerat för att möta kraven för olika terränger och ger överlägsen prestanda vid framhjulet, vilket är avgörande för en lyckad offroad-upplevelse.

Genom att välja Borilli Enduro Däck får du inte bara högkvalitativa däck utan också möjligheten att anpassa dig till olika terrängförhållanden för en överlägsen körupplevelse.

Borilli Däck